10. Rally maškaranih okanaca Halubje-Liburnija 2019

19/01/2019 - 19/01/2019 -

Autoklub RI autosport, desetu godinu za redom, organizira dojmljivu i specifičnu međunarodnu karnevalsko-turističko-sportsku manifestaciju jedinstvena imena „10. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2019.“ u subotu 19.siječnja 2019. godine

Iz Viškova skupina šarenih prometala na dva,tri,četiri i više kotača nastavit će put do srca Kastva – izvorišta „europskog pješačkog puta“. Spuštaju se potom do dobrih ljudi Frlanije na putu do  oktanskog i zvončarskog „velegrada“ Matulja, ove godine na prostoru između škole i sportske dvorane.I sve će potom završiti u Opatiji bajnoj –  „staroj dami hrvatskog turizma“, biseru Kvarnera. Sva su sudjelujuća vozila registrirana, maškarana, kao i njihovi vozači, te brojna pratnja. 

Gradski i općinski očevi i majke Općine Viškovo, Grada Kastva, Općine Matulji i Grada Opatije, ujedno pokrovitelji manifestacije izuzetnom su podrškom organizatorima i sudionicima otvorili „mala vrata velikog putovanja“, od Halubja do Liburnije, uz nemjerljiv doprinos pripadajućih turističkih zajednica koje su supokrovitelji. Zanimljivu priču na kotačima pod maskom podržava i pokrovitelj Primorsko-goranska županija. Osiguravatelj je riječko „Croatia osiguranje“, mjeritelji vremena „Adriatic timing“, a partneri u manifestaciji „Autocentar Marinići“, Rivijera Slatina i Autoservis Klarić-Drivenik.. Medijski partneri su Novi list, www.poduckun.net, www.automania.hrwww.automanija com, www.sportcom.hrwww.racing.hr  i www.riautosport.hr.

Okupljanje sudionika je u  Viškovu  na  parkiralištu „Milihovo“ gdje se vozi i prvi ispit spretnosti sa startom u 10 sati. Drugi je ispit u centru Matulja u 13 sati, ispod osnovne škole. Clj i završno proglašenje s brojnim nagradama, za sportske rezultate i maškarane dojmove, je u Opatiji na  kupalištu Slatina oko 15 sati. 

Skip to content