Advent u Viškovu

11/12/2021 - 24/12/2021 -

Općina Viškovo  i Turistička zajednica Općine Viškovo pozivaju Vas u ovo predblagdansko vrijeme u Viškovo, a svim svojim mještanima žele sretan Božić te uspješnu i sretnu 2022. godinu!

Advent u Viškovu započeti ćemo Božićnim sajmom koji će se održati u subotu, 11. prosinca od 09:00 do 13:00 sati na trgu ispred crkve sv. Mateja. Posjetite naše izlagače koji će Vas razveseliti domaćim proizvodima te unikatnim, ručno rađenim suvenirima, ukrasima, nakitom i prigodnim božićnim poklonima. Otkrijte savršeni božićni poklon za Vas i Vaše najdraže. 

U subotu, 18. prosinca, pozivamo Vas na Božiću priču Limene glazbe Marinići – Glazbom kroz Viškovo. Glazbena božićna priča započinje u 17.00 sati na novouređenom trgu pokraj rotora u Marinićima s kojeg će uvijek dobro raspoložena Limena glazba Marinići, uz pratnju Djeda Božićnjaka, krenuti u obilazak viškovskih naselja donoseći u svako glazbu i veselo blagdansko raspoloženje.

Limena glazba Marinići također će održati svoj tradicionalni božićno-novogodišnji koncert u Domu hrvatskih branitelja u četvrtak, 23. prosinca, s početkom u 20.00 sati. Uvijek rado posjećena tradicija Limene glazbe donosi atraktivnu glazbenu večer s raznolikim repertoarom klasičnih blagdanskih melodija, ali i svjetskih glazbenih hitova. 

Na Badnjak, 24. prosinca, očekuje Vas tradicionalno blagdansko druženje ispred crkve sv. Mateja s početkom u 10.00 sati. Krenimo u susret Božiću uz prigodnu marendu i glazbeni nastup tria IN BETWEEN.  Dobro došli!

Skip to content