Puduzetnički dan

20/09/2018 - 20/09/2018 -

Općina Viškovo, u sklopu tradicionalne manifestacije Matejna,  organizira 4. Poduzetnički dan,  koji će se održati u četvrtak, 20. rujna od 11 do 14 sati na parkiralištu Milihovo u centru Viškova. Ovogodišnja tema manifestacije su izazovi na tržištu rada te koncept ponude i potražnje u tom segmentu. Osim toga, bit će predstavljeni i projekti Općine Viškovo financirani sredstvima Europske unije, a kojima se potiče zapošljavanje različitih skupina ljudi, a želimo motivirati i poduzetnike s područja općine Viškovo da iskažu svoje potrebe za kadrom.

Na ovogodišnjem Poduzetničkom danu osim Općine Viškovo svoje mjere i programe predstaviti će Hrvatski zavod za zapošljavanje, Centar tehničke kulture Rijeka, Narodno učilište, Hrvatska gospodarska komora – županijska komora Rijeka i Lokalno partnerstvo za zapošljavanje PGŽ, a na samom kraju Udruženje obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje prikazat će film pod nazivom „Što ću radit’ u životu?“.

Također, svi navedeni sudionici posjetiteljima će biti na rasplaganju putem info pulteva koji će biti postavljeni u šatoru i gdje će moći postaviti pitanja i neposredno dobiti odgovor.

Skip to content