Apartmani Mataija

Apartmani (***/****) se nalaze u privatnoj kući u blizini centra Viškova. Idealni za smještaj dvije obitelji ili veću grupu prijatelja. Svojom lokacijom idealan je za sve koji žele posjetiti grad Rijeku, Opatiju, naše poznate plaže i ostala zanimljiva mjesta u okruženju, jer je udaljenost od njih 20-tak minuta vožnjom automobilom.

Pružamo smještaj i za 1. noć.

Objekti nose markicu kvalitete Kvarner Family, Bike Friendly, Pet Friendly i Hike Friendly. Posjedujemo svu opremu za bicikliste i ljubitelje pješačenja kao i za kućne ljubimce.

Apartman 1 površine je 85m2 sa dvije spavaće sobe sa bračnim krevetima te dva pomoćna ležaja, kupaonica sa tuš kabinom i hidro masažnom kadom, dnevni boravak, blagovaonica sa kuhinjom te balkoni.
Apartman 2 površine je 120m sa 3 spavaće sobe (bračna, dvokrevetna i jednokrevetna) + pomoćni ležaj,dvije kupaone, dnevni boravak, kuhinja i veliki balkon.

Apartmani su vrlo prostrani i potpuno opremljeni, okruženi vrtom, terasama. Osiguravamo parking za 8 automobila. Besplatni wi-fi. Mogućnost korištenja vanjskog prostora za druženje (otvoren ili zatvoren) sa velikim roštiljem te ljuljačke i trampolin za djecu.

Skip to content