Relax Apartment near Opatija

Relax apartment near Opatija (***) nalazi se 14 km od Opatije bisera Jadrana. Za 10 minuta vožnje možete doživjeti čari te ljepotice. Apartman nudi smještaj za 6 osoba unutar 100m2 i terasu od 30m2 sa koje vas miluje pogled na Kvarnerske otoke. Smještaj ima kuhinju, blagovaonu, dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupatilo sa finskom saunom i prostrana terasa sa hidromasažnim bazenom, klima, WIFI, parking. Ako želite možete koristiti vrtni roštilj i uživati u prostranom lijepo uređenom vrtu.

Relax apartment near Opatija vaše je mjesto za odmor i opuštanje. Nudimo vam neograničeno korištenje finske saune i hidromasažnog bazena koje se nalazi u apartmanu, sunčanje na prostranoj terasi i uživanje u roštilju u vrtu. Moderno opremljena kuhinja, blagovaonica , dnevni boravak i kupatilo.Prostor je za nepušače .

Blizina Rijeke, Opatije, Crikvenice i Istre čini vaš boravak sadržajnijim jer unutar 30 minuta možete posjetiti bilo koje od ovih destinacija. U blizini su prekrasne plaže, šetnice, fitness dvorane, teniska igrališta. Okolica Rijeke i Viškova nudi vam nezaboravan boravak u prirodi, planinarenje, biciklizam. Nudimo vam preporuke restorana sa izvrsnim gastronomskim uslugama.

 

Skip to content