HALUbike

Svim ljubiteljima aktivnog odmora biciklističke staze općine Viškovo pružaju savršenu priliku za rekreaciju i otkrivanje skrivenih kutaka Viškova. Biciklističke staze različite konfiguracije terena zadovoljit će početnike, ali i one iskusnije koji traže zahtjevnije staze.

Naš pitomi krajolik poziva u svoje zeleno okrilje, otkrijte ga uz HALUbike, javni servis najma i korištenja bicikala u općini Viškovo.

HALUbike terminali dostupni su na parkiralištu Milihovo te u Ronjgima, u neposrednoj blizini Ustanove Ivan Matetić Ronjgov i restorana Ronjgi. Na bike sharing stanici Milihovo dostupno je 6 brdskih i 6 električnih bicikli , a na stanici u Ronjgima 4 brdska i 4 električna bicikla. Bicikl je moguće unajmiti registracijom direktno na HALUbike terminalu putem QR koda.

Nakon što je korisnik očitao (skenirao) QR kod za električni ili mehanički bicikl, slijedi daljnje upute za registraciju na web aplikaciji GO2BIKE (ime i prezime korisnika, e-mail, broj mobitela, lozinka, broj kreditne kartice).

Pristankom na opće uvjete korištenja te odabirom prepaid nadoplate vrši se upis podataka, unosi se iznos, vrši plaćanje, eventualne nadoplate i sl. korištenjem kreditne kartice.

Nakon korištenja i ispravnog vraćanja bicikla na postolje završeno je korištenje, te se korisniku sa njegovog prepaid računa automatski skida iznos sukladno vremenu korištenja i važećem cjeniku HALUbike sustav te korištenjem WSPay sigurnog sustava za naplatu kartica.

Obračunska jedinica prilikom utvrđivanja vremena korištenje bicikli je 1 minuta, a najam se plaća sukladno točnom vremenu korištenja.

Upotreba bicikala moguća je od 6.00 do 21.00 sat unutar administrativnih granica općine Viškovo.

HALUbike sustav javnih bicikli zamišljen je na način da bude pristupačan i jednostavan za korištenje sa svim potrebnim detaljnim informacijama i uputama na terminalu.

Opći uvjeti korištenja

Česta pitanja

Karta Viškova

Biciklistička karta Viškova

Letak HALUbike

Skip to content