HALUbike

Svim ljubiteljima aktivnog odmora biciklističke staze općine Viškovo pružaju savršenu priliku za rekreaciju i otkrivanje skrivenih kutaka Viškova. Biciklističke staze različite konfiguracije terena zadovoljit će početnike, ali i one iskusnije koji traže zahtjevnije staze.

Naš pitomi krajolik poziva u svoje zeleno okrilje, otkrijte ga uz HALUbike, javni servis najma i korištenja bicikala u općini Viškovo.

HALUbike terminali dostupni su na parkiralištu Milihovo te u Ronjgima, u neposrednoj blizini Ustanove Ivan Matetić Ronjgov i restorana Ronjgi. Na bike sharing stanici Milihovo dostupno je 6 brdskih i 6 električnih bicikli , a na stanici u Ronjgima 4 brdska i 4 električna bicikla.

Bicikl je moguće unajmiti registracijom direktno na HALUbike terminalu putem QR koda. Skeniranjem QR koda za električni ili mehanički bicikl, ovisno o odabiru, korisnik slijedi daljnje upute za registraciju na web aplikaciji GO2BIKE. Pristankom na opće uvjete te odabirom prepaid nadoplate vrši se upis podataka i plaćanje korištenjem kreditne kartice i WSPAy sigurnog sustava za autorizaciju i naplatu. Nakon zvučnog signala bicikl je otključan i spreman za korištenje. Završetkom vožnje bicikl je potrebno ispravno vratiti na postolje, nakon čega se korisniku s njegovog prepaid računa automatski skida iznos sukladno vremenu korištenja i važećem cjeniku.

Upotreba bicikala moguća je od 6.00 do 21.00 sat unutar administrativnih granica općine Viškovo.

HALUbike sustav javnih bicikli zamišljen je na način da bude pristupačan i jednostavan za korištenje sa svim potrebnim detaljnim informacijama i uputama na terminalu.

Karta Viškova

Biciklistička karta Viškova

Letak HALUbike

Skip to content