Sport i rekreacija

Fitness parkovi

Općina Viškovo postavila je dva fitness parka na otvorenom i to u sklopu dječjeg igrališta u Gornjim Srokima i na parkiralištu Milihovo. Sprave za vježbanje omogućuju zabavnu rekreaciju koja je primjerena za sve generacije. Vježbe su sigurne i učinkovite jer nema opterećenja za tijelo, budući da nema uporabe utega. Na svakoj spravi se nalaze upute za korištenje.

Fitness park Gornji Sroki 

Fitness park Milihovo

Stream – sport center

Sportski centar “Stream” nalazi se u Marinićima i smješten je na 450 m2 zatvorenog te 1500 m2 otvorenog prostora. U sklopu centra nalazi se teretana, dvorana za aerobic, sauna, solarij, dva malonogometna igrališta s umjetnom travom (jedno zatvoreno) te jedan natkriveni CAGEBALL također s umjetnom travom. Osim navedenog, sportski centar “Stream” u ponudi ima stolni tenis, aerobic, pilates, tae-bo, kick-box rekreaciju, rekreaciju  te klasičnu i sportsku masažu. Nakon treninga možete se opustiti u ugodnom ambijentu i osvježiti se pićem ili proteinskim pripravcima iz protein bara.

Adresa: Marinići bb, Viškovo
gsm: +385 99 3020 901
e-mail: sc.stream08@gmail.com                                         

RADNO VRIJEME:
ponedjeljak – petak 9.00 – 22.00
subota 10.00 – 14.00
nedjelja zatvoreno

Fitness & wellness centar HULK

Fitness centar Hulk nalazi se u Stuparima. Fitness & wellness centar Hulk Vam nudi kompletan program za održavanje tjelesne kondicije, te wellness programe.

Adresa: Stupari 26A, Marinići, Viškovo
Tel: +385 51 681 934

Planinarsko društvo Viškovo

Planinarsko društvo Viškovo osnovano je 20. veljače 2007. godine, a već 23. travnja 2007. primljeno u članstvo Hrvatskog planinarskog saveza, postavši tako članom brojne obitelji planinarskih društava diljem Hrvatske. Svojim djelovanjem društvo njeguje i razvija planinarsku rekreaciju i vještine, potičući ljubav prema prirodi i očuvanju prirodnih ljepota. Članovi društva rade i na osobnom usavršavanju, dva člana društva već su završila tečaj za markaciste pri Komisiji za planinarske puteve HPS.

O svom radu društvo obavještava mještane putem informativne ploče ispred pošte Viškovo.

Kontakt: Predsjednik: Radovan Brnelić
Adresa:  PD VIŠKOVO, D. Sroki 16, Viškovo 51216 
gsm: + 385 98 610 530
E-mail: brluti@net.hr
Web: www.pd-viskovo.hr

Sportski centar 2.set

Sportski centar 2.SET je pravo mjesto za Vaše opuštanje i rekreaciju. Nudimo usluge najma zemljanog tenis terena, dva malonogomenta terena na umjetnoj travi (cageball), caffe bar, svlačionice sa tuševima, te osiguran parking.

Adresa: Gornji Jugi 75, Viškovo
gsm: 099 5641 050  
www.2set.hr

SONY DSC