Natječaj za najljepše uređenu okućnicu i balkon

20/04/2021 - 20/05/2021 -

Turistička zajednica općine Viškovo organizira natječaj za najljepše uređenu okućnicu i balkon. Pozivamo mještanke i mještane Općine Viškovo, ljubitelje vrtlarenja i krajobrazne arhitekture, da se prijave na natječaj i osvoje prigodne nagrade. Tekst natječaja donosimo u nastavku:

JAVNI POZIV ZA NAJLJEPŠE UREĐENU OKUĆNICU I BALKON
na području Općine Viškovo u 2021. godini

Turistička zajednica Općine Viškovo temeljem Programa rada Turističke zajednice Općine Viškovo za 2021. godinu organizira izbor za najljepše uređenu okućnicu i balkon.  Predmet ovoga Javnog poziva je izbor najljepše uređenih objekata u Općini Viškovo u sljedećim kategorijama:

  1. najljepše uređenu okućnicu privatne kuće
  2. najljepše uređen balkon privatne kuće ili zgrade

Uvjeti natječaja su:

  • na natječaj spomenute objekte mogu prijaviti stanovnici Općine Viškovo, bez obzira na vlasništvo
  • već nagrađeni mještani ne mogu se prijaviti 2 godine od dodijeljene nagrade

U navedenoj akciji ocjenjivati će se uređenost okućnica privatne kuće ili balkona (stana stambene zgrade) prema slijedećim kriterijima:

1. cvjetnost i hortikulturno uređenje (vlastito održavanje tijekom cijele godine, originalnost uređenja, raznovrsnost bilja) – max 5 bodova

2. opremljenost (natpis ulice, kućni broj, uređena ograda) – max 5 bodova

3. na glavnoj prometnici, centru ili u funkciji turizma – max 5 bodova

Stručno povjerenstvo obići će prijavljene objekte te ih ocijeniti i fotografirati, i na temelju ukupne ocjene dodijeliti prigodne nagrade kako slijedi: za najljepše uređene okućnice i najljepše uređene balkone.

Za svaku kategoriju određene su tri nagrade, odnosno poklon bon:

  • za prvo mjesto 1.000,00 kuna
  • za drugo mjesto  700,00 kuna
  • za treće mjesto    400,00 kuna

Prijave na natječaj mogu se dostaviti osobno, telefonom ili e-mailom u prostorije Turističke zajednice Općine Viškovo, Viškovo 31, 51216 Viškovo, na e-mail: info@tz-viskovo.hr ili na broj telefona: 257-591 od 20. travnja do zaključno sa 20. svibnja 2021. godine.

Skip to content