Natječaj za najljepše uređenu okućnicu i balkon na području Općine Viškovo u 2023. godini

Objavljeno: 28/02/2023

Turistička zajednica općine Viškovo poziva ljubitelje vrtlarenja i krajobrazne arhitekture na prijavu na Natječaj za najljepše uređenu okućnicu i balkon na području Općine Viškovo u 2023. godini. Najljepše uređeni objekti u Općini Viškovo biraju se u sljedećim kategorijama:

1. Najljepše uređena okućnica privatne kuće

2. Najljepše uređen balkon privatne kuće ili zgrade.

Spomenute objekte na natječaj mogu prijaviti stanovnici Općine Viškovo bez obzira na vlasništvo. Već nagrađeni mještani ne mogu se prijaviti dvije godine od dodijeljene nagrade. Uređenosti okućnica ili balkona privatne kuće, odnosno stana stambene zgrade ocjenjivat će se prema sljedećim kriterijima:

1. cvjetnost i hortikulturno uređenje (vlastito održavanje tijekom godine, originalnost uređenja, raznovrsnost bilja i sl.)

2. opremljenost (natpis ulice, kućni broj, uređena ograda i sl.)

3. na glavnoj prometnici, centru ili u funkciji turizma

Prijavljene objekte obići će stručno povjerenstvo, ocijeniti ih i fotografirati, i na temelju ukupne ocjene dodijeliti prigodne nagrade. Za svaku kategoriju određene su tri nagrade, odnosno poklon bonovi:

  • Za prvo mjesto 133,00 EUR
  • Za drugo mjesto 93,00 EUR
  • Za treće mjesto 53,00 EUR

Prijave na natječaj dostavljaju se osobnim dolaskom u ured Turističke zajednice općine Viškovo (Viškovo 31), telefonom na 051 257 591 ili e-mailom info@tz-viskovo.hr do 01.05.2023.

Skip to content