Natječaj za najljepše uređenu okućnicu i balkon na području općine Viškovo za 2024.

Objavljeno: 28/03/2024

Turistička zajednica općine Viškovo poziva ljubitelje vrtlarenja i krajobrazne arhitekture na prijavu na Natječaj za najljepše uređenu okućnicu i balkon na području općine Viškovo u 2024. godini. Najljepše uređeni objekti u općini Viškovo biraju se u sljedećim kategorijama:

  • Najljepše uređena okućnica privatne kuće
  • Najljepše uređen balkon privatne kuće ili zgrade

Spomenute objekte na natječaj mogu prijaviti stanovnici općine Viškovo bez obzira na vlasništvo. Već nagrađeni mještani ne mogu se prijaviti dvije godine od dodijeljene nagrade. Uređenosti okućnica ili balkona privatne kuće, odnosno zgrade, ocjenjivati će se prema sljedećim kriterijima:

  1. Cvjetnost i hortikulturno uređenje (originalnost uređenja, raznovrsnost bilja, vlastito održavanje tijekom cijele godine)
  2. Opremljenost (natpis ulice, kućni broj, uređena ograda i sl.)
  3. Na glavnoj prometnici, centru ili u funkciji turizma

Prijavljene objekte obići će stručno povjerenstvo, ocijeniti ih i fotografirati te na temelju ukupne ocjene dodijeliti prigodne nagrade. Za svaku kategoriju, određene su tri nagrade, odnosno poklon bonovi:

  • Za prvo mjesto 135,00 EUR
  • Za drugo mjesto 95,00 EUR
  • Za treće mjesto 55,00 EUR

Prijave na natječaj dostavljaju se telefonom 051 257 591, mailom na info@tz-viskovo.hr ili osobnim dolaskom u ured TZ Viškovo (Viškovo 31) do 06.05.2024.

Skip to content