Obavijest o regulaciji prometa i privremenom prometovanju autobusa za vrijeme trajanja 21. Halubajskog karnevala

Objavljeno: 15/01/2020

Obavještavaju se svi sudionici u prometu da će dana 18. siječnja 2020. (subota) u vremenu od  16 – 20 sati biti zatvoren dio županijske ceste kroz općinu Viškovo i to na potezu od rotora prema trgovačkom centru Lidl do zgrade Općine Viškovo (Vozišće 3), radi održavanja 21. Halubajskog karnevala.

Također će biti ograničen i prostor za parkiranje vozila, zbog zatvaranja ceste kroz središte Viškova. Molimo sudionike u prometu da izbjegavaju parkiranje u središtu Viškova, oko parkirališta Milihovo i oko groblja Viškovo te da koriste prostore za parkiranje na sporednim ulicama gdje se ne ometa prometovanje.

Radi postavljanja šatora i održavanja Halubajskog karnevala, parkiralište Milihovo će biti zatvoreno od srijede. 15. siječnja od 20 sati do ponedjeljka, 20. siječnja do 14 sati.

U subotu, 18.01.2020. godine, u vremenu od 16:00 do 20:00 sati, zbog održavanja manifestacije „21. Halubajski karneval“ i zatvaranja prometnice kroz centar Viškova, linije 11, 20 i 21 prometuju privremenim trasama i to:

     linija 11

  • Polazak iz Rijeke u 15:25 sati prometuje trasom Rijeka – Saršoni – Garići – Marčelji – Vozišće, u polasku i povratku

     linija 20

  • Polazak iz Rijeke u 16:15 prometuje redovnom trasom do stanice Gornji Marinići odakle nastavlja vožnju do rotora (PLODINE) gdje skreće na Novu cestu i izlazi na rotoru za Vozišće ( restoran Mladenka) i nastavlja redovitom trasom. Povratak iz Klane u 16:55 prometuje redovnom trasom do Vozišća gdje se uključuje na Novu cestu do rotora (PLODINE)  za Gornje Mariniće i dalje redovitom trasom za  Rijeku. 
  • Polazak iz Rijeke u 17:45 prometuje redovnom trasom do stanice Gornji Marinići odakle nastavlja vožnju do rotora (PLODINE) gdje skreće na Novu cestu i izlazi na rotoru za Vozišće ( restoran Mladenka) i nastavlja redovitom trasom. Povratak iz Marčelji u 18:20 prometuje redovnom trasom do Vozišća gdje se uključuje na Novu cestu do rotora (PLODINE)  za Gornje Mariniće i dalje redovitom trasom za  Rijeku. 
  • Polazak iz Rijeke u 19:30 prometuje redovnom trasom do stanice Gornji Marinići odakle nastavlja vožnju do rotora (PLODINE) gdje skreće na Novu cestu i izlazi na rotoru za Vozišće ( restoran Mladenka) i nastavlja redovitom trasom. Povratak iz Klane u 20:15 prometuje redovnom trasom .
  • Povratak iz Marčelji u 15:50 prometuje do Vozišća gdje se uključuje na Novu cestu do rotora (PLODINE)  za Gornje Mariniće i dalje redovitom trasom za  Rijeku. 

linija 21

  • Polazak iz Rijeke u 15:40 prometuje redovnom trasom do stanice Gornji Marinići odakle nastavlja vožnju do rotora (PLODINE) gdje skreće  na Novu cestu i izlazi na rotoru za Vozišće (restoran Mladenka) i nastavlja redovitom trasom. Povratak iz Brnčića u 16:15 prometuje redovnom trasom do Brnasa gdje se uključuje na Novu cestu do rotora (PLODINE)  za Gornje Mariniće i dalje redovitom trasom za  Rijeku. 
  • Polazak iz Rijeke u 17:00 prometuje redovnom trasom do stanice Gornji Marinići odakle nastavlja vožnju do rotora (PLODINE) gdje skreće na Novu cestu i izlazi na rotoru za Vozišće (restoran Mladenka) i nastavlja redovitom trasom. Povratak iz Brnčića u 17:35 prometuje redovnom trasom do Brnasa gdje se uključuje na Novu cestu do rotora (PLODINE)  za Gornje Mariniće i dalje redovitom trasom za  Rijeku.
  • Polazak iz Rijeke u 18:45 prometuje redovnom trasom do stanice Gornji Marinići odakle nastavlja vožnju do rotora (PLODINE) gdje skreće na Novu cestu i izlazi na rotoru za Vozišće (restoran Mladenka) i nastavlja redovitom trasom. Povratak iz Brnčića u 19:20 prometuje redovnom trasom do Brnasa gdje se uključuje na Novu cestu do rotora (PLODINE)  za Gornje Mariniće i dalje redovitom trasom za  Rijeku. 
Skip to content