Glazbeno ljeto u Viškovu – osvježite se na Ljetnom pljusku!

Objavljeno: 23/06/2021

Ovogodišnja manifestacija “Ljetni pljusak” u Viškovo donosi tri prave glazbene poslastice, a savršeno mjesto za ljetno koncertno osvježenje je upravo Breg, trg ispred crkve sv. Mateja na Viškovu, ugodna oaza koja svima ostane u lijepom sjećanju po savršenom glazbenom ugođaju.

U srijedu, 30. lipnja s početkom u 20.00 sati nastupiti će Mauro Staraj uz pratnju Maria Šimunkovića na gitari i Marina Peranića na bass gitari. Mauro Staraj poznati je glazbenik i tekstopisac, autor brojnih hitova koji su svoje mjesto pronašli na vrhovima top glazbenih ljestvica, ali i među srcima publike. Zapaženi nastupi i nagrade na brojnim glazbenim festivalima kao što su BISfest, Čansonfest, MiK daljnji su dokaz njegovog talenta i ljubavi prema glazbi. Energičan nastup, izvrsna interakcija s publikom i raznovrstan repertoar jamče večer punu pozitivne energije.

U petak, 23. srpnja u 20.00 sati koncert će održati Mario Lipovšek Battifiaca uz glazbenu pratnju Roberta Grubišića. Brojne nagrade, priznanja, koncerti i gostovanja, ali i oduševljenje publike nakon svakog nastupa svjedoče uspješnosti njegova rada. Svima poznate i drage skladbe u izvedbi ovog svestranog umjetnika zasigurno će ovu srpanjsku večer učiniti nezaboravnom. U petak, 30. srpnja u 20.00 sati trg ispred crkve sv. Mateja postati će pravi glazbeni vremeplov. Vječni, nezaboravni hitovi od 1960-ih pa sve do danas odjekivati će Viškovom u izvedbi banda Time Code.

Topli ljetni mjeseci u Viškovo donose zanimljive i osvježavajuće glazbene sadržaje među kojima će svatko moći pronaći nešto za sebe. Stoga Vas sa zadovoljstvom pozivamo da nam se pridružite i osvježite na Ljetnom pljusku!

Skip to content