Otkazana manifestacija Matejna 2020.

Objavljeno: 16/09/2020

U Viškovu smo obično jesen počinjali i začinili Matejnom, našom najvećom manifestacijom koja slavi zaštitnika mjesta Svetog Mateja 21. rujna. Ova godina je za sve nas drugačija nego mnoge koje su joj prethodile.

Sedmodnevna manifestacija bogata kulturnim, zabavnim, sportskim i edukativnim programa privlači svake godine sve posjetitelja iz Viškova, ali i okolice. Zanimljiva predavanja i izložbe, uzbudljiva sportska natjecanja, kulturno-umjetnički programi, zabavni programi u šatoru, kao i nezaboravni koncerti bili su pravo jesenje osvježenje.

No, uslijed nepovoljnih epidemioloških okolnosti uzrokovanih epidemijom bolesti COVID-19, mjera suzbijanja zaraze koje je gotovo nemoguće ispoštovati na ovako velikoj manifestaciji, a ponajprije radi brige o zdravlju posjetitelja,  aktivnih sudionika i izvođača, obavještavamo Vas da smo otkazali manifestaciju Matejnu 2020.

Unatoč tome, nismo izostavili nagrade koje su se za Matejnu dodjeljivale odličnim osnovnoškolcima i učeniku generacije te mještanima s najljepšim okućnicama i balkonima pa će se aktivnosti u manjem obimu ipak održati.

Čvrsto vjerujemo da sljedeća godina donosi poboljšanje u svim segmentima zdravstvenog sustava i općenito u našim životima, a tada ćemo se okrenuti osmišljavanju i realiziranju Matejne te niza drugih događanja na kojima se družimo, susrećemo i uživamo.

U nastavku pogledajte video kako nam je bilo na Matejni 2019. Nadamo se da će mnogima pobuditi sjećanja i prenijeti dobru atmosferu!

https://www.facebook.com/287201261385851/videos/339872907210738
Skip to content