Udruga Marčeji poziva na 16. Martinju pul Marčeji

Objavljeno: 09/11/2020

Udruga Marčeji poziva sve vinare i ljubitelje vina iz našega kraja i okolice da donesu svoja vina na ocjenjivanje kako bi i ove godine obilježili Martinju pul Marčeji.

U srijedu, 11.11.2020. godine od 18-22 sata u Staroj školi u Marčeljima prikupljati će se uzorci mladog vina. Prikupljeno vino će se ocjenjivati u 4 kategorije: domaće, miješano i kupovno bijelo vino te crno vino. Od svakog vina potrebno je donijeti jedan uzorak s naznačenim imenom i prezimenom proizvođača i vrstom vina. Preporuča se ambalaža boca tipa bordoleze-0,75 l.

Otvaranje manifestacije, uvodno izlaganje enologa Tomislava Pavlešića te dodjela priznanja za najbolje ocjenjena vina i proglašenje ukupnog pobjednika biti će u petak, 13.11.2020. godine u 20.00 sati.

Na dodjelu priznanja biti će pozvani samo nagrađeni vinari, a gostima neće biti dozvoljen pristup kako bi se poštovale mjere Stožera civilne zaštite RH. Također, mole se sudionici da, tijekom donošenja uzoraka i dodjele priznanja, poštuju mjere Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske s obzirom na situaciju s virusom COVID-19. Obavezno je nošenje zaštitnih maski i držanje razmaka od 2 metra među sudionicima.

Skip to content