Ususret proljeću na dva HALUbike kotača

Objavljeno: 18/03/2021

Proljeće nam je sve bliže, a naša naselja okružena su pitomim krajobrazom koji poziva na otkrivanje tragova prošlosti. Prepustite se i krenite našim šetnicama i biciklističkim stazama do oaza mira i prekrasnih vidika. Otkrijte Viškovo koristeći HALUbike!

HALUbike, javni servis najma i korištenja bicikala u općini Viškovo, dostupan je na dvije bike-sharing stanice: u središtu Viškova, na parkiralištu Milihovo i u Ronjgima, u neposrednoj blizini Ustanove “Ivan Matetić Ronjgov”. Korisnicima su na raspolaganju mehanički i električni bicikli.

Bicikle je moguće unajmiti na vrlo jednostavan način, direktno na bike-sharing stanicama. Očitavanjem QR koda na pilonu korisnik vrši prijavu na aplikaciju GO2BIKE. Prihvaćanjem općih uvjeta, korisnik upisuje potrebne podatke te vrši prijenos sredstava na prepaid račun putem kreditne kartice i WSPay sigurnog sustava za autorizaciju i naplatu. Odabirom željenog bicikla i očitavanjem njegovog QR koda, zvučni signal javlja korisniku da je bicikl otključan i spreman za korištenje.

Po završetku vožnje bicikl se vraća na postolje, nakon čega se korisniku s njegovog prepaid računa automatski skida iznos sukladno vremenu korištenja i važećem cjeniku. Sat vremena korištenja mehaničkog bicikla iznosi 10,00 kn, a električnog 15,00 kn.

Jednostavno i pristupačno krenite ususret proljeću!

Skip to content