Avantura vas zove – krenite u akciju uz HALUbike

Objavljeno: 29/05/2020

Naše šetnice i biciklističke staze vode Vas kroz viškovsku priču u kojoj se suvremenost isprepliće s prošlošću i duboko prožima prirodnim ljepotama. Otkrijte naš pitomi kraj koji poziva na aktivnost u prirodi uz HALUbike.

HALUbike, javni servis najma i korištenja bicikala u općini Viškovo, dostupan je na dvije bike-sharing stanice. U središtu Viškova, na parkiralištu Milihovo, nalazi se stanica sa 6 mehaničkih i 6 električnih bicikli. U Ronjgima, u neposrednoj blizini mreže šetnica i biciklističkih staza te Ustanove „Ivan Matetić Ronjgov“, nalazi se stanica sa 4 mehanička i 4 električna bicikla.

Bicikle je moguće unajmiti na jednostavan način direktno na stanicama. Očitavanjem QR koda na pilonu, korisnik vrši prijavu na aplikaciju GO2BIKE. Prihvaćanjem općih uvjeta vrši se upis podataka i prijenos sredstava na prepaid račun putem kreditne kartice i WSPAy sigurnog sustava za autorizaciju i naplatu. Nakon odabira željenog bicikla i očitavanjem njegovog QR koda zvučni signal korisniku javlja da je bicikl otključan i spreman za korištenje. Po završetku vožnje bicikl je potrebno ispravno vratiti na postolje, nakon čega se korisniku s njegovom prepaid računa automatski skida iznos sukladno vremenu korištenja i važećem cjeniku.

Upotreba bicikala moguća je od 6.00 do 21.00 sat unutar administrativnih granica općine Viškovo.

Sve dodatne informacije možete potražiti u Turističkoj zajednici Općine Viškovo na adresi Viškovo 31, tel: +385 51 257 591, mail: info@tz-viskovo.hr ili na stranicama Turističke zajednice Općine Viškovo (http://www.tz-viskovo.hr/halubike).

Skip to content