Villa Moretto

Villa Moretto (****) prekrasna je šumska kuća na Viškovu iznad Kvarnerskog zaljeva, smještena samo 20 minuta od Rijeke i Opatije. Vila je izvrsno uređena za zimski ili ljetni odmor, s vanjskim bazenom, otvorenim blagovaonicom i lijepo uređenim interijerom s vrhunskim mogućnostima za kuhanje i zabavu.

Tri sobe na prvom katu s bračnim krevetima i kupaonicom, jedan kat ispod je kuhinja i dnevni boravak, blagovaonica, spremište i još jedna kupaonica. Oba kata imaju podno grijanje i klima uređaj.

Prostor otvorenog koncepta sadrži dnevni boravak s kaminom, stol za šest osoba i izvrsnu kuhinju s vrhunskim aparatima od nehrđajućeg čelika, keramičkim sudoperom, hladnjakom za vino i lijepim barom za doručak.

Dekor je izvrstan u cijeloj vili, s drvenim gredama, prekrasnim domaćim drvenim radovima. Izvana, velikodušna paluba prima ljetne i zimske večeri na otvorenom (paluba je sa staklenim zidom) s ogromnim kaminom, malom kuhinjom i WC-om, začinskim vrtom sa strane i konačno bazenom za opuštajuće kupanje pod veličanstvenim nebom.

Izolirana usred prekrasne šume, vila je potpuno privatna, također s privatnim parkingom za nekoliko automobila. Vila također uključuje sadržaje za bazen, dva bicikla i teren za kuglanje.

Skip to content