Izrada monografije Općine Viškovo – poziv svim udrugama i mještanima na području Općine Viškovo

Objavljeno: 10/08/2022

U tijeku je izrada monografije općine Viškovo kojom se nastoji čim cjelovitije zabilježiti povijest i razvitak naše općine.

U cilju što kvalitetnije izrade, pozivamo sve zainteresirane mještane koji posjeduju stare fotografije ili tekstove koji na neki način dokumentiraju prošlost općine Viškovo da ih dostave u Turističku zajednicu općine Viškovo, Viškovo 31. Doneseni materijali bit će skenirani te odmah vraćeni donositelju, a istovremeno će se dokumentirati informacija o lokacijama, imenima, događanjima i dr. Također, materijale možete poslati i na mail: info@tz-viskovo.hr. Uz materijale koji budu odabrani i uvršteni u monografiju naznačit će se imena osoba koje su isti ustupile.

Ovim putem upućujemo poziv svim udrugama i ustanovama koje djeluju na području općine Viškovo da nam dostave strukturirani i opisni tekst kojim se predstavlja rad udruge, ciljevi djelovanja i postignuća. Primjer teksta nalazi se u nastavku. Tekst zajedno s jednom fotografijom visoke rezolucije koja predstavlja udrugu možete dostaviti na mail: info@tz-viskovo.hr

Ljubazno vas molimo da sve materijale dostavite do 30. rujna 2022. godine.

Skip to content