PDF

Karta Viškova

Karta Općine Viškovo pobliže izdvaja centar Viškova i lokacije Ronjgi i Marinići, a obiluje fotografijama i popratnim tekstovima kojima su istaknuti zanimljivi sadržaji.

Image brošura

Image brošura Viškova pod nazivom Putovima prošlosti do nezaboravnih doživljaja! predstavlja kulturnu baštinu i turističku ponudu Viškova. Brošura predstavlja Viškovo, mjesto žive kulture, s tri nematerijalna kulturna dobra uvrštena na UNESCO-ov popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva, šumskim oazama tišine, šetnicama i biciklističkim stazama te bogatom gastronomskom ponudom. 

HALUbike

Svim ljubiteljima aktivnog odmora biciklističke staze općine Viškovo pružaju savršenu priliku za rekreaciju i otkrivanje skrivenih kutaka Viškova. Pet označenih biciklističkih staza različite konfiguracije terena zadovoljit će početnika, ali i one iskusnije koji traže zahtjevnije staze.

Naš pitomi krajolik poziva u svoje zeleno okrilje, otkrijte ga uz HALUbike, javni servis najma i korištenja bicikala u općini Viškovo.

Priča koja spaja

Okusi tradicije

Brošura o ugostiteljskim objektima naziva i slogana Okusi tradicije – okusite neodoljiv gastronomski spoj našega kraja! na pregledan način prikazuje sve bistroe, restorane, pizzerie, konobe i slastičarnice na području Općine Viškovo s kontakt podacima, fotografijama i pratećim tekstom kojim se predstavlja njihova ponuda.

Biciklističke i pješačke staze

Ljubiteljima biciklizma na raspolaganju stoji pet označenih biciklističkih staza, primjerenih svim generacijama. Različite konfiguracije terena zadovoljit će početnike, ali i one iskusnije koji traže atraktivnije staze. Vozeći se našim biciklističkim stazama možete upoznati kulturno-povijesne i prirodne atrakcije, ali i susresti stanovnike šuma koje okružuju Viškovo.

Uređene šetnice pozivaju na ugodnu šetnju šumskim krajolicima, na odmor, rekreaciju i uživanje na svježem zraku.

Halubajski zvončari

Riječki prsten

Riječki prsten raznolika je sredina bogata očuvanom prirodom, povijesnim i kulturnim raznolikostima. Ova jedinstvena i gostoljubiva regija, u kojoj se susreću slojevita povijest, tradicija i dinamična svakodnevnica, ima mnogo toga za ponuditi.

Cestovna i turistička karta Hrvatske

Skip to content